مهر: معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور با اشاره به افزایش 51 درصدی دستگیری سارقان زن نسبت به سال گذشته گفت: در طول هشت ماهه سال جاری میزان کشفیات کل سرقتها 64 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فریدون خالقیفرد صبح یکشنبه در نشستی با حضور خبرنگاران به تشریح اقدامات پلیس مبارزه با سرقت پرداخت و گفت: در طول 8 ماهه سال جاری در مقایسه با سال گذشته آمار کشف کل سرقتها 46 درصد و آمار کشف وقوع کل سرقتها 64 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: در سرقتهای به عنف نیز 53 درصد در کشف به کشف و 78 درصد در کشف به وقوع نسبت به سال گذشته افزایش داشتهایم.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور تصریح کرد: در بحث کشف سرقتهای مسلحانه نیز 26 درصد در کشف به کشف و 68 درصد در کشف به وقوع افزایش داشتهایم.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور گفت: در بحث سرقت از منزل 1/41 درصد افزایش کشفیات کشف به کشف و 3/63 درصد افزایش کشف به وقوع داشتیم و همچنین در بحث کشف لوازم داخل خودرو نیز 9/53 درصد افزایش داشتهایم
وی گفت: دستگیریهای پلیس مبارزه با سرقت در 8 ماهه 51 درصد افزایش و دستگیری سارقان نیز 53 درصد افزایش داشته است.
سرهنگ خالقی فرد افزود: همچنین در طول این مدت در دستگیری مالخرها 21 درصد، در دستگیری زنان سارق 51 درصد، دستگیری سارقان مرد 51 درصد، دستگیری سارقان سابقهدار 59 درصد و دستگیری سارقان بدون سابقه 46 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به افزایش 36 درصدی شناسایی و متلاشی کردن باند سرقت موتور و خودرو در کشور گفت: در طول این مدت شناسایی و انهدام سارقان به عنف 32 درصد و باندهای کیف قاپی 25 درصد افزایش داشته است.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور ادامه داد: پلیس به منظور برخورد با سارقان در سالهای اخیر اقدامات بازدارنده و مناسبی انجام داده است به نحوی که در چندین مرحله طرحهای مختلفی را در زمینه امنیت اجتماعی به اجرا درآورده است.
وی افزود: طرحهای مرتبط با مبارزه با سرقت تا پایان سال جاری همچنان ادامه دارد.
سرهنگ خالقی فرد با اشاره به برنامههای پلیس مبارزه با سرقت گفت: ارتقای سطح دانش افسران، شناسایی و به روز رسانی تجهیزات و فناوریهای مورد استفاده پلیس و جایگزینی سیستمهای نوین به جای سیستمهای سنتی از مهمترین برنامههای این پلیس است.
وی با اشاره به استفاده از چاقوهای نامتعارف گفت: تولید چاقوهای نامتعارف هنوز در جامعه آزاد است و بسیاری از سرقتهای به عنف با استفاده از این چاقوها انجام میشود.
وی اظهار داشت: نمیدانیم تولید و توزیع این چاقوها در کشور چه لزومی دارد. حتی اگر برخی از تولیدکنندگان با استفاده از تولید این چاقوها معیشت میکنند باید دولت فکری برای ایجاد مشاغل دیگر برای این افراد کند.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور با اشاره به مالخرها گفت: مالخرها یکی از اهرمهای ترغیب سارقان به ارتکاب و استمرار سرقت هستند. بر همین اساس در سال جاری برخورد جدی با این افراد صورت گرفت که از این پس نیز شاهد جدیتر شدن این برخوردها خواهیم بود.
وی گفت: صنوفی که در کار خرید و فروش هستند باید بدانند که بعد از این باید طبق قوانین عمل کنند و از خریداری کالاهای مشکوک و سرقتی خودداری کنند زیرا در غیر این صورت مورد برخورد جدی پلیس قرار میگیرند.
+ There are no comments
Add yours