اعتماد ملی: بازداشت روزنامهنگاران و فعالان سیاسی در ایران از ناآرامیهای پس از انتخابات آغاز شد، با دستگیری زنان روزنامهنگار اهمیت بیشتری یافت بهطوریکه تا به امروز به بازداشت هشت زن روزنامهنگار و وبلاگنویس ادامه یافته است.
از جمله این زنان بازداشتی، سمیه نصرتی روزنامهنگار و خبرنگار پارلمانی است که در نیمه شب اول تیرماه توسط ماموران امنیتی در منزلش در تهران دستگیر شد. به گفتهی همسر این روزنامهنگار، ماموران پلیس امنیت نیمه شب یکشنبه اول تیرماه به منزل این روزنامهنگار رفتند و گذرنامه، کارت ملی و سایر وسایل شخصی مرتبط به امور روزنامهنگاری وی و همسرش را توقیف کردند.
امیررضا پرحلم همسر او میگوید: در حال حاضر مدت 31 روز است که از وضعیت سمیه اطلاع چندانی در دست نیست و به غیر از یک تماس کوتاه آن هم دو روز پس از دستگیری، هیچگونه تماس دیگری از سوی او با خانوادهاش برقرار نشده است. خانوادهاین روزنامهنگار نیز تلاشهای فزایندهای برای اطلاعاز سرنوشت وی انجام دادهاند اما این اقدامات تاکنون هیچ نتیجه مشخصی در بر نداشته است.
همسر سمیهنصرتی میگوید: «سمیه به لحاظ وضعیت جسمی ضعیف است و هنگام بازداشت او بیمار بود و نگهداری طولانی وی ممکن است صدمات جدیبر حال عمومی وی وارد آورد.» با این حال خانواده این روزنامهنگار امیدوارند که مسوولان امر توجه بیشتری به وضعیت زنان بازداشتی از جمله سمیه داشته باشند. به گفته همسر و خانواده سمیه، با وجود همه تلاشها برای کسب اجازه به منظور انجام یک ملاقات کوتاه، این امر تاکنون میسر نشده و عملا همه راهها برای کسب اطمینان از سلامت وی تقریبا با بنبستمواجه شده است.
همسر این روزنامهنگار میگوید: «ما نامه مفصلی خطاب به مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور و یکی از اعضای کمیته پیگیری وضعیت بازداشتشدگان نوشته که این نامهنگاری نیز نتیجهای دربرنداشته است.»
یکی از فعالان سیاسی نزدیک به مهدی کروبی نیز در تماس با خانواده سمیه نصرتی گفته که در خصوص بازداشت وی نکات لازم را به دبیرکل حزب اعتماد ملی گفته و ایشان قرار است در دیدار با مسوولان در خصوص روشنشدن وضعیت این روزنامهنگار صحبت کند.
سمیه نصرتی فعالیت مطبوعاتی را از سال 79 آغاز کردهو تاکنون به عنوان خبرنگار پارلمانی روزنامههای مردمسالاری، حیاتنو، تهران امروز، جهان صنعت و چند خبرگزاری از جمله «سینا» مشغول به فعالیت بوده است.
+ There are no comments
Add yours