ایلنا:کامران دانشجو در درجمع خبرنگاران در مورد جزئیات پیشنهاد خود برای فصلی شدن کنکور و تعویق زمان آن به خبرنگار ایلنا گفت:وزارت علوم در کمیته کنکور طرحی را ارائه داده است که براساس آن در کنکور 89 هیچ تغییری ایجاد نمیشود اما در کنکور 90 در 4 تا 5 رشته تحصیلی نمرات 2 درس عمومی و 2 درس اختصاصی در کارنامه کنکور لحاظ میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا, دانشجو با تأکید بر اینکه وزارت علوم از مجلس خواسته است تا قانون حذف کنکور از سال 93 اجرایی شود، گفت: اجرای کامل قانون حذف کنکور تا سال 93 طول میکشد، در حال حاضر سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش نهایت تلاش خود را برای اجرای قانون حذف کنکور میکنند.
او در مورد امکان قانونی به تعویق افتادن زمان اجرای حذف کنکور گفت: در قانون بر اجرای حذف کنکور در سال 90 تاکید شده است و اگر قرار باشد این مهلت تمدید شود، احتیاج به قانون دیگری است. البته اکنون قوانینی داریم که برای اجرای آنها مهلت گذاشته بودیم اما سرموقع اجرا نشده و مدت طولانی تری برای عملیاتی شدن آنها در نظر گرفته شده است لذا میتوان در صورت نیاز، این تمدید را برای قانون حذف کنکور هم قائل شد.
دانشجو افزود افزود: داوطلبان کنکور باید حداقل دو سال قبل از هرگونه تغییرات در کنکور از آن تغییرات مطلع باشند و هر قانونی که بخواهد به اجرا در آید داوطلبان باید دو تا سه سال قبل از آن باخبر باشند و خود را با آن تطبیق دهند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره اینکه وزارت علوم چه رویکردی در مورد بحثهایی که در مورد تفکیک جنسیتی عنوان میشود دارد گفت: بنده تازه دیروز درباره تفکیک جنسیتی بحثهایی شنیدم، ما در کشور دموکراتیک زندگی میکنیم که البته انتخابات، لیبرال دموکراسی را به طور کامل به باد داد، بر همین اساس به راحتی میتوان نظرات را عنوان کرد. ما هم این نظرات را دریافت می کنیم و روی آنها کار کارشناسی انجام میدهیم و آن چیزی که با جهانبینی اسلامی مطابقت داشته باشد را اجرا می کنیم.
وی افزود: ما رشتههایی را خاص زنان و رشتههایی را خاص آقایان میخواهیم و این بحث در تمام دنیا هم وجود دارد و در کشور هم دانشگاههایی همچون الزهرا(س) و امام صادق(ع)نیز مخصوص آقایان وخانمها داریم و اشکالی هم ندارد و ومثبت و خوب است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره مرز فعالیت سیاسی در دانشگاههای کشور به ایلنا گفت: دانشگاه و دانشجوی منفعل به ضرر کشور است، ما دانشگاه فعال در زمینههای سیاسی و اجتماعی میخواهیم اما فرهیختگی ویژگیهایی دارد که از جمله این ویژگیها قانونمداری، علمگرایی و رعایت حقوق دیگران است. ما دارای نظام جمهوری با جهانبینی اسلامی هستیم و فعالیت سیاسی باید در راستای جهانبینی اسلامی، منافع ملی و مصلحت عمومی باشد، ما به دنبال دانشجو و دانشگاه بانشاط هستیم. و اگر در دانشگاهی از میان 30 هزار دانشجو تنها 100 نفر نظر دیگری داشته باشند و مشکلساز شوند قطعا برخورد میکنیم تا حق دیگران ضایع نشود.
وی درپاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، رویکرد وزارت علوم در مورد وقف اموال دانشگاه آزاد چیست گفت: من متخصص در امور وقف نیستم و نمیتوانم در این زمینه حرف بزنم، درباره وقف اموال دانشگاه آزاد باید فقها نظر بدهند، بررسی وقف اموال دانشگاه آزاد در دستور کار شورایعالی انقلاب فرهنگی قرار دارد و پس از اساسنامه که در حال حاضر در حال بررسی است، بررسی میشود و نتایج آن اعلام میشود.
+ There are no comments
Add yours