علل طلاق از دید برخی از مسئولان: ارسال اس. ام. اس مستهجن به همکاران مرد، عدم عفاف و اخلاق و عدم ایفای نقش خوب مادری توسط زنان! / همه مشکلات به زنان باز می گردد: مسئله این است!

12 اسفند 1388

ارسال پیامک های مستهجن به همکاران مرد، از علل عمده افزایش طلاق است

مهر: زهرا شرف الدین در جلسه راهبردی کمیته برگزاری مراسم بزرگداشت مقام زن و مادر گفت:برای مقابله با غرب همان طور که آنها مدیریت زنان در جامعه را نهادینه کرده اند ما هم باید مدیریت زنان را در خانه و خانواده نهادینه کرده و این فرهنگ را به دنیا صادر کنیم.

وی با تاکید بر این که نباید زنان را به مدیریت اجتماعی خلاصه کرد، ادامه داد: باید زن خانه دار را به عنوان الگو معرفی کنیم و زنان خانه دار را در جلسات سیاست گذاری دعوت کرده وآنها را در مدیریت خانه و خانواده توانمند کنیم.

به گفته وی، آموزش ما به دختران یا با نگاه فمینیستی و غربی بوده یا با نگاه سنتی. در واقع دین به نسل جوان امروز شناسانده نشده و نتواسنه ایم روزآمد و منطبق با ادبیات جوان آن را به دختران آموزش دهیم.

مشاور استاندار مازندران در امور زنان با تاکید بر اهمیت رعایت عفاف در جامعه گفت: با تلاش دولت نهم و دهم عفاف و حجاب در جامعه متولی خاص و اعتبار ویژه پیدا کرده است و فعالیتهایی به صورت سیستماتیک در این حوزه انجام می شود.

وی با اشاره به انجام تحقیق در ارتباط با علل افزایش طلاق در جامعه گفت: رعایت نکردن عفاف از سوی بانوان، ارتباط ها خارج از خانواده و ارسال پیامک های مستهجن به همکاران مرد علل عمده افزایش طلاق در جامعه است.

عدم عفاف و اخلاق ریشه بسیاری ‌از طلاق‌ها

مدیر کل امور بانوان استانداری مازندران با اشاره به آمار طلاق در این استان گفت: بسیاری از طلاق‌ها ناشی از عدم شناخت و رعایت عفاف و اخلاق در خانواده است.

زهرا شرف‌الدین در گفت‌وگو با فارس گفت:‌ به منظور جلوگیری از بسیاری از طلاق‌ها همچنین آسیب‌های اجتماعی، ‌دوره‌های آموزشی مهارت زندگی برای زنان و خانواده‌ها اجرا می‌شود.
وی اضافه کرد:‌ آموزش ضمن خدمت به کارکنان زن دولت با محوریت عفاف و حجاب برای بررسی علل طلاق از جمله اقدامات مهم در این زمینه است.

*‌فیلمی با موضوعیت حجاب ساخته می‌شود

شرف‌الدین گفت: دوره‌های پاسخگویی به شبهات در خصوص حجاب و عفاف همچنین تهیه فیلمی با موضوعیت عفاف از دیگر برنامه‌های در دست اجرا در این زمینه است.
مدیر کل امور بانوان استانداری مازندران اظهار داشت: برپایی نمایشگاه‌های عفاف با عنوان جلوه حجاب برای عرضه پوشاک بانوان در سطح شهرستان ساری نیز از دیگر اقدامات در زمینه ترویج فرهنگ حجاب است.
وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف با همکاری همه دستگاه‌ها اجرایی می‌شود،‌گفت: ترویج فرهنگ عفاف تنها با تعامل و همکاری همه دستگاه‌های مرتبط با حوزه زنان و خانواده اجرایی می‌شود.
شرف‌الدین آموزش زوج‌های در آستانه ازدواج را امری مهم بیان کرد و افزود:‌ طرح‌ آموزش قبل،‌ حین و بعد از ازدواج تاکنون به صورت پراکنده اجرا می‌شده است بر همین اساس سعی داریم این آموزش‌ها به طور متمرکز و مستمر اجرا شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری همدان:آمار طلاق نشان می‌دهد زنان نقش مادری را خوب ایفا نکرده‌اند

به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری زنان ایران ، پروانه رضا قلی زاده در گردهمایی مسوولان و مبلغان هیات‌های مذهبی و کانون‌های فرهنگی ، گفت: اگر بانوان که نقش کلیدی خود در خانواده‌ها را به درستی انجام دهند فرزندان دچار بی‌هویتی و انحراف نمی‌شوند.

رضاقلی‌زاده بیان کرد: هر چقدر نقش بانوان در جامعه پایین آورده شود ولی نقش اصلی آنها در بحث فرهنگ دینی، مذهبی و ملی انکارناپذیر است.

وی با اشاره به اوضاع کنونی جامعه و تاثیرگذار بودن حرکات و نگرش بانوان بین مردم گفت: بانوان برای جامعه آینده‌سازی می‌کنند و با توجه به این که روند فرهنگی جامعه تغییر کرده، نقش و مسوولیت بانوان سنگین‌تر می‌شود، چرا که موثر بودن نقش این قشر در جامعه به اثبات رسیده است.

مدیرکل امور بانوان استانداری همدان تصریح کرد: اختلافات خانوادگی، آمار طلاق و رشد صعودی آن نسبت به سال‌های گذشته، درک نکردن متقابل زوجین و توقعات بالا نشانگر این است که بانوان به عنوان مادران خانواده نقش خود را به درستی ایفا نکرده‌اند.

رضا قلی زاده اظهارکرد: با استفاده از مبلغان و افراد مؤمن و معتقد به ارزش‌های اسلامی می‌توانیم حرکت جامعه را که در حال تغییر و تحول فرهنگی است، تغییر دهیم.

وی افزود: کسی که اعتقادات و ارزش‌های دینی در افکارش نهادینه شده باشد جامعه نمی‌تواند او را منحرف کند و تهاجمات فرهنگی در او تاثیر ندارد.

مدیرکل امور بانوان استانداری همدان تصریح کرد: با ورود و گسترش تکنولوژی در جامعه چون جوانان فرهنگ استفاده مناسب از این ابزارها را ندارند دچار دوگانگی می‌شوند و جامعه را به ورطه نابودی می‌کشانند و این زمان است که نقش خانواده‌ها برای آگاه‌سازی پررنگ می‌شود.

وی گفت: در سال آینده برنامه‌ریزی‌های مناسب و منسجمی برای ساماندهی کانون‌های فرهنگی و مذهبی با هدف اولیه تحکیم بنیان خانواده انجام می‌گیرد که همکاری و مساعدت بانوان مبلغ را می‌طلبد.

رضاقلی‌زاده در پایان یادآور شد: در سال آینده نیز برای ساماندهی بانوان خیر ترویج و حفظ فرهنگ دینی، ارزش‌های اسلامی و اخلاقی در جامعه از همکاری مبلغین برای ساماندهی بانوان خیر استفاده خواهد شد.

مطالب مرتبط

+ There are no comments

Add yours