زنان محتاطتر از مردان در فضای مجازی
خبرگزاری فارس: بر اساس مطالعات جدید مرکز PC Tools مشخص شد، خانمها بیش از آقایان به مسایل امنیتی در دنیای آنلاین توجه میکنند.
به گزارش فارس به نقل از پیسیورلد، مطالعات این مرکز نشان داده است که 47 درصد آقایان از یک رمز عبور برای حساب بانکی الکترونیکی و خریدهای اینترنتی خود استفاده میکنند. این در حالی است که تنها 26 درصد خانمها یک رمز عبور را برای چند حساب الکترونیکی به کار میبرند.
علاوه بر این، 60 درصد آقایان فایلهای ضمیمه شده به پستهای الکترونیکی را بدون توجه به وضعیت امنیتی آنها باز میکنند که این رقم برای خانمها تنها 48 درصد گزارش شده است.
این در حالی است که 85 درصد از آقایان خطرات و تهدیدهای امنیتی ناشی از فایلهای ضمیمه شده به پست الکترونیکی، سایتهای اینترنتی یا شبکههای اجتماعی را درک میکنند و در مقابل، حدود نیمی از خانمها مطلع نیستند که شبکههای اجتماعی نیز میتواند برای آنها مشکلساز باشد.
شرکت PC Tools نشان داده است، تنها حدود 20 درصد آقایان نرمافزار امنیتی خود را برای بهروزرسانی خودکار تنظیم کردهاند که این رقم برای خانمها تا دو برابر بیشتر است. در زمینه هشدارهای امنیتی نیز خانمها ایمنتر عمل میکنند. به طول کلی، 30 درصد آقایان اظهار داشتهاند که پیامهای هشداردهنده امنیتی که برای آنها ارایه میشود را بدون هرگونه توجهی میبندند.
شرکت PC Tools به کاربران اینترنتی توصیه کرده است که به تهدیدهای آنلاین و خطرات بالقوه اینترنت توجه بیشتری داشته باشند.
زنان بیشتر از مردان از وضعیت سلامت خود شکایت میکنند اما کمتر از آنها میمیرند
خبرآنلاین: تحقیقات دانشمندان نشان میدهد زنان بیش تر از مردان در مورد سلامت خود شکایت میکنند حتی اگر وضعیت آنها از مردان بهتر باشد.
محققان با انجام این مطالعات در تلاش بودند تا رابطه بین میزان مرگ و میر و چگونگی تلقی انسانها از سلامت خود را بررسی کنند.بررسی ها نشان داد زنان بیشتر از مردان فکر میکنند که وضعیت سلامت مناسبی ندارند ، اما کمتر از آنها در طول مدت پنج سال بعد از انجام این تحقیقات جان خود را از دست دادند.
این موضوع باعث شد پزشکان در مورد عدم توجه مردان نسبت به سلامت خودشان ابراز نگرانی کنند.
این تحقیقات با جمع آوری اطلاعات از سه مطالعه ای که در انگلستان ، والز ، ایرلند شمالی و اسکاتلند انجام شده بود صورت گرفت. محققان از اطلاعاتی که در سرشماری سال 2001 به دست آمده بود استفاده کردند که در طی آن از افراد بین 35 تا 74 سال خواسته شده بود میزان سلامت خود را تخمین بزنند.سپس میزان مرگ و میر در بین سالهای 2001 تا 2006 مورد بررسی قرار گرفت.
با انجام این مطالعات مشخص شد رابطه زیادی بین افرادی که وضعیت سلامت خود را نامناسب یا متوسط میدانند و میزان مرگ و میر آنها وجود دارد.
محققان متوجه شدند مردان نسبت به زنان توجه کمتری به وضعیت سلامت خود دارند و کمتر از زنان تمایل دارند که به پزشک مراجعه کنند.
استیو فیلد از دانشگاه رویال کالج در این باره گفت : زنان بهتر از مردان میتوانند احساس خود را در مورد سلامتیشان بروز دهند.اما مردان در انجام این کار ناتوان هستند و به همین دلیل باید برای تشویق کردن آنها به بیان مشکلات سلامتشان قدمهای موثرتری برداشت.
پیام این تحقیقات این است که سیستم سلامت و بهداشت باید سختتر تلاش کند تا مردان راحتتر بتوانند به خدمات پزشکی دسترسی پیدا کنند.اگر مردان در مورد سلامت خود احساس نگرانی میکنند ، باید به جای انکار کردن یا نادیده گرفتن آن به پزشک مراجعه کنند.
پیتر بیکر از مرکز سلامت مردان در این باره گفت : تحقیقات قبلی نیز نشان میدهد مردان کمتر از زنان مشکلات سلامتی خود را مطرح کرده یا آن را قبول میکنند.به همین دلیل است که معمولا بیماریهایی مانند دیابت و سرطان در مردان دیرتر از زنان تشخیص داده میشود.
مردان کمتر از زنان به علائم بیماریهای گوناگون آشنا هستند.آنها معمولا زمانی به پزشک مراجعه میکنند که علائم بیماری آنها شدیدتر و درمان آن مشکلتر شده است.این موضوع بسیار نگران کننده است .40 درصد مردان قبل از سن 75 سالگی جان خود را از دست میدهند.
عشق مادرانه پسران را از خلاف کردن دور نگاه میدارد
خبرآنلاین: نتایج یک تحقیق نشان میدهد حمایت و توجه مادران تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از بروز مشکلات رفتاری در فرزندان پسر میشود.در صورتی که والدین در انجام وظایف خود کوتاهی کنند ، فرزندانشان خصوصا پسرها با احتمال بیشتری به سمت ناهنجاریهای اخلاقی متمایل میشوند.
محققان متوجه شدند پسرهایی که در دوران کودکی خود رابطه گرم و صمیمی با مادرشان داشته اند با احتمال کمتری دچار مشکلات اخلاقی و سوء رفتار میشوند.اما در عوض پسرانی که از از این رابطه محروم بوده اند بیشتر دست به خلاف میزنند و برای والدینشان مشکل ساز میشوند.
این محققان مطالعاتی را روی 6 هزار کودک زیر 12 سال انجام دادند و متوجه شدند پسرانی که هرگز رابطه خوب و صمیمی با مادر خود نداشته اند ممکن است دچار مشکلات ذهنی و روحی شوند.اما در عوض پسرهایی که در دوران کودکی از محبت مادر خود بهره مند شده اند خونسردترند ، اعتماد به نفس بیشتری دارند و بیشتر با دیگران احساس همدلی میکنند.
در این تحقیقات مشخص شد اگر کودکان در زمان مراجعه به والدینشان برای دریافت کمک مورد بی توجهی واقع شوند ، رابطه بین آن ها از سنین بسیار پایین دچار مشکل میشود.در حقیقت کودکان از والدین خود به عنوان یک پایگاه امن استفاده میکنند که در مواقع استرس و نگرانی به آن مراجعه میکنند و خود را از لحاظ عاطفی تامین میکنند.این پروسه برای رشد ذهنی و فکری کودکان اهمیت بسیار زیادی دارد.
محققان متوجه شدند دخترها و پسرها در صورتی که از این حمایت عاطفی برخوردار نشوند عکسالعملهای متفاوتی از خود نشان میدهند.دختران معمولا این کمبود را در خود مخفی میکنند و چندان تمایل به بروز آن ندارند.اما برعکس پسرها دست به خشونت فیزیکی میزنند ، دوستان خود را کتک میزنند ، نافرمانی میکنند و معمولا علاقه به تخریب کردن دارند.
البته این بدین معنی نیست که دخترها دچار مشکل نمیشوند.آنها معمولا این احساسات را به درون خود میریزند که میتواند منجر به افسردگی ، ناامیدی و عدم ارتباط اجتماعی شود.
پاسکو فیرون استاد روانشناسی دانشگاه ریدینگ که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت : این که شخصی در دوران کودکی خود از حمایت و توجه برخوردار باشد و در مواقع نیاز بتواند از یک تکیه گاه طلب کمک و یاری کند تاثیر بسیار زیادی در چگونگی رشد شخصیت او در آینده دارد.کودکانی که از این حمایت برخوردار نیستند ممکن است به دنبال روشهای دیگری برای مواجهه با استرسها و نگرانیهایشان باشند.
این تحقیقات که در نشریه رشد کودک به چاپ رسیده است با بازبینی 69 مطالعه مختلف در زمینه ارتباط مادر و فرزند و تاثیر آن در رفتار کودکان انجام شده است.
+ There are no comments
Add yours