بازداشت هشت دانشجو از جمله 3 دختر حمیده مرادی، آتنا علوی و نجمه ستوده در شیراز به اتهام تبلیغ علیه پیامبر / به‌خاطر حجاب از ۷۰دانشجوی دانشگاه تبریز تعهد گرفته شد

30 خرداد 1389

بازداشت هشت دانشجو از جمله 3 دختر حمیده مرادی، آتنا علوی و نجمه ستوده در شیراز به اتهام تبلیغ علیه پیامبر

رهانا: مجید رزمجو وکیل دانشجویان بازداشت شده گفت که این افراد روز ۲۰ خرداد و در جریان برنامه ریزی برای برپایی یک سمینار توسط ماموران امنیتی بازداشت شده و هم اکنون در پلاک ۱۰۰(بازداشتگاه اداره اطلاعات شیراز) زندانی هستند.

مجید رزمجو، در گفتگو با خبرنگار رهانا گفت: این دانشجویان که مجوز انجمن توسعه ملی را داشته اند با کسب مجوزهای قانونی قصد داشته اند روز ۲۰ خرداد سمیناری برگزار کنند.

فرشیدرضازاده مدیر مسئول نشریه دانشجویی توسعه ملی، حمیده مرادی سردبیر نشریه، مهرداد رزمجویی،آتنا علوی،نجمه ستوده،پیمان حاجی زاده و مسعود شمس از جمله دانشجویان بازداشت شده هستند.

خبرها در همین حال حاکیست که در روزهای گذشته تعداد دیگری نیز بازداشت شده اند که از نام و آمار دقیق بازداشت شدگان جدید اطلاعی در دست نیست.

رزمجو تاکید کرد که هنوز نتوانسته با موکلان خود دیدار کند و گفت: مقامات قضایی با اعلام اینکه پرونده در مرحله تحقیقات قرار دارد،مانع دسترسی اش به پرونده شده اند.

وکیل این دانشجویان در بخش دیگری از اظهارات خود به خبرنگار رهانا گفت: هنوز به صورت رسمی اتهام این دانشجویان اعلام نشده اما در مراجعه خانواده بازداشت شدگان به آنها گفته شده که فرزندان شان به « برنامه ریزی اغتشاشات،تبلیغ علیه پیامبر،تبلیغ نظام شاهنشاهی،تبلیغ لاییک و پخش سی دی های ضاله» متهم هستند.

ماهنامه دانشجویی توسعه ملی مجوز انتشار خود را سال گذشته از دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با گستره توزیع در دانشگاه‏های سراسر کشور گرفته است.

عصر روز نهم خرداد سال جاری قرار بود از نخستین شماره نشریه “توسعه ملی ” رونمایی شود اما با حضور مقامات امنیتی از برگزاری این مراسم ممانعت به عمل آمد.

به‌خاطر حجاب از ۷۰دانشجوی دانشگاه تبریز تعهد گرفته شد

رهانا: معاون دانشجویی دانشگاه تبریز درباره تعداد احضار دانشجویان بدحجاب به کمیته انضباطی گفت: از ابتدای سال تاکنون از حدود ۷۰ دانشجوی بدحجاب تعهد اخذ شده است و با بیش از ۱۰ دانشجو نیز برخورد انضباطی صورت گرفته است.

به گزارش برخی منابع خبری، دکتر محمدتقی اعلمی، در تشریح برنامه این دانشگاه برای مقابله با بدحجابی گفت: اولین مرحله، مرحله ارشادی است و در مراحل بعدی در صورت ادامه روند استفاده از پوشش نامناسب، برخورد صورت می‌گیرد.

وی شیوه شناسایی بدحجابان و دادن تذکر اولیه را این‌گونه بیان کرد: از طریق انتظامات دانشگاه، هنگام ورود، پوشش دانشجویان مورد نظارت قرار می‌گیرد و در دو بخش خواهران و برادران به بدحجابان تذکر داده می‌شود.

معاون دانشگاه تبریز افزود: در جلسات متعدد به‌ویژه جلسات شورای دانشگاه از روسای دانشکده‌ها و اساتید خواسته می‌شود که در مبارزه با بدحجابی سهیم شوند.

مطالب مرتبط

+ There are no comments

Add yours