مهر: نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: با توجه به تعدد پیشنهادها و نظرات ارائه شده به کمیسیون قضایی مجلس قرار شد تا کمیته ویژه ای برای بررسی بندهای 22، 23 و 25 لایحه حمایت از خانواده تشکیل شود. فرهاد تجری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه جلسه روز گذشته کمیسیون حقوقی مجلس با حضور یکی از قضات دیوان عالی کشور و نمایندگان زن مجلس تشکیل و موضوع لایحه حمایت از خانواده بررسی شد ادامه داد: در این مدت نقطه نظرات مختلفی از سوی جمعیتها و تشکلهای مردم نهاد زنان، تشکلهای سیاسی، نمایندگان مجلس و همچنین لاریجانی رئیس مجلس در مورد این سه بند لایحه حمایت از خانواده ارائه شد که به دلیل گستردگی و وسعت موضوع برای صرفه جویی در وقت کمیسیون، قرار شد کمیته ای بر روی این موضوع کار کند.
وی اظهار داشت: نتیجه نهایی بررسی کمیته بعد از تصویب به کمیسیون ارائه و مورد بررسی و تصویب قرار می گیرد.
نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در مورد اعضای این کمیته گفت: معملولا محدودیتی برای حضور نمایندگان در کمیته ها وجود ندارد. کمیسیون قضایی دارای کمیته های حقوق خصوصی، حقوق عمومی، حقوق کیفری و حقوق بین الملل است که لایحه حمایت از خانواده زیر مجموعه حقوق خصوصی قرار می گیرد و نمایندگان می توانند با گرایشهای مختلف در آن شرکت کنند.
تجری در مورد پیشنهاد ارایه شده از سوی ائتلاف اسلامی زنان برای اصلاح بند 23 لایحه حمایت از خانواده ادامه داد: پیشنهادات ائتلاف اسلامی زنان به کمیسیون حقوقی مجلس واصل شده و در اختیار کمیته ویژه قرار می گیرد. یکی از دلایل ارجاع لایحه حمایت از خانواده به کمیته ویژه نظرات ارایه شده از سوی ائتلاف اسلامی زنان است.
وی در مورد پیشنهاد حذف این ماده ها از لایحه حمایت از خانواده گفت: این پیشنهاد مانند سایر نظرات در کمیته مطرح و ممکن است پذیرفته شود. هر چند باید این واقعیت را مد نظر قرار داد که این لایحه یک شبه تهیه نشده و کمیسیون و صحن مجلس به یک دفعه به این نتیجه نرسیدند و برای تهیه آن جلسات کارشناسی متعددی برگزار شده است.
تجری تاکید کرد: نمی توان به یکباره گفت که لایجه بی اساس بوده و منتفی شود به همین دلیل شاید پیشنهاد حذف رای به جایی نبرد اما اگر پیشنهاد جامع و نافعی برای اصلاح این لایحه ارائه شود حتما اعمال می کنیم.
نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی در مورد اینکه آیا مهلت زمانی برای بررسی این بندها در کمیته ویژه تعیین شده افزود: این موضوع در اولین فرصت بررسی می شود. به دلیل اهمیت موضوع نظرات مختلفی در این مطرح است و محدودیت زمانی برای بررسی تعیین نکردیم تا تمام نظرات و سلیقه ها اعمال شود.
+ There are no comments
Add yours