خبرگزاری هرانا : به دنبال تجدید جلسه دادگاه نسرین ستوده، دومین جلسه دادگاه وی در روز چهارشنبه سوم آذرماه در شعبه 26 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی برگزار می شود.
پیش از این، اولین جلسه دادگاه نسرین ستوده، روز 14 آبان ماه برگزار، و اتهامات وی مبنی بر«اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت» و «همکاری با کانون مدافعان حقوق بشر» مطرح شده بود؛ اما به دلیل درخواست وکلای وی مبنی بر رویت مدارک و ادله کامل، به دستور قاضی پیرعباسی، جلسه دادگاه برای ده روز دیگر به تعویق افتاد.
به گزارش تغییر برای برابری، در جلسه نخست، قاضی با درخواست وکلا و همسر نسرین ستوده برای تقلیل قرار تامین بازداشت مخالفت کرد. این در حالی است که مرحله تحقیق و بازجویی پرونده پایان یافته است، و رسیدگی به پرونده از دادسرا به دادگاه محول گردیده است.
نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال جنبش زنان، از روز 13 شهریورماه بازداشت و از روز 3 مهرماه در اعتصاب غذا به سر می برد که 9 روز از این مدت را در اعتصاب خشک بوده است.
ملاقات مادر زینب بحرینی با معاون دادستان شیراز
مادر زینب بحرینی، رییس ستاد جوانان استان فارس در ستاد میرحسین موسوی که از تاریخ ۲۳ آبان ماه در بازداشت به سر می برد، با معاون دادستان شیراز دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش جرس، در این دیدار مادر بحرینی خواستار آزادی دخترش شده است اما معاون دادستان شیراز هیچ گونه وعده ای برای آزادی این دانشجوی دانشگاه شیراز نداده است.
با این حال خانواده بحرینی فضای دیدار با معاونت دادستانی را مثبت ارزیابی کردند.
مسئول شاخه جوانان ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در استان فارس در زندان عادل آباد شیرازموسوم به پلاک ۱۰۰ نگهداری می شود.
آبان ماه زینب بحرینی رییس ستاد جوانان موسوی در فارس ساعت ۲بعدظهر در منزلشان بازداشت شد.
زینب کاظم خواه به حبس تعزیری و تعلیقی محکوم شد
زمانه: زینب کاظمخواه، روزنامهنگار ادبی که پیش از این با بخش فرهنگی و ادبی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و با نشریاتی مانند مهرنامه و نافه همکاری میکرد، به چهار ماه حبس تعزیری و پنج سال حبس تعلیقی محکوم شد.
روز یکشنبه، ۳۰ آبان ماه دادگاه زینب کاظمخواه در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی برگزار شد.
بر اساس حکم این دادگاه، روزنامهنگار فرهنگی، زینب کاظمخواه به چهار ماه حبس تعزیری و پنج سال حبس تعلیقی محکوم شد. با توجه به اینکه پیش از این دادستانی تهران زینب کاظمخواه را بیگناه تشخیص داده بود، حکم قاضی پیرعباسی غیرمنتظره بهنظر میرسد.
زینب کاظمخواه هجدهم بهمن ماه سال گذشته با یورش ۹ تن از مأموران وزارت اطلاعات به محل سکونتاش بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
اتهام زینب کاظمخواه شرکت در تظاهرات اعتراضی در مخالفت با نتایج انتخابات بحثبرانگیز ریاست جمهوری در ۲۲ خردادماه سال گذشته اعلام شده بود.
با وجود آنکه زینب کاظمخواه پس از تحمل یک ماه حبس از زندان آزاد شد، هنگامی که به محل کارش در خبرگزاری ایسنا مراجعه کرد، سعید پورعلی، مدیر عامل وقت ایسنا او را «خائن به وطن» خواند و از خبرگزاری ایسنا اخراجاش کرد.
زینب کاظمخواه اما به فعالیتهای مطبوعاتی خود در نشریات و فصلنامههای ادبی «نافه» و «نامه مهر» ادامه داد. دادستانی تهران زینب کاظمخواه را از اتهامات تبرئه کرده بود و حتی از مسئولان زندان نامهای مبنی بر بیگناهی خود دریافت کرده بود.
بازداشت زینب کاظمخواه مصادف شده بود با نامه سرگشاده صدها خبرنگار که در ۲۱ فروردینماه خواهان آزادی همکاران روزنامهنگارشان، روزنامهنگارانی مانند مسعود باستانی، عمادالدین باقی، عماد بهاور، علیرضا بهشتی شیرازی، محمد جوادی حصار، محمد داوری، احمد زیدآبادی، عیسی سحرخیز، هنگامه شهیدی، ابوالفضل عابدینی، مسعود لواسانی، جواد ماهزاده، مهدی محمودیان، یاسر معصومی، بدرالسادات مفیدی، علی ملیحی، احسان مهرابی، شیوا نظرآهاری، حسین نورانینژاد و محمد نوریزاد شده بودند. او همچنین از زندانیانی بود که زندان مخوف افسریه را افشاء و گزارشی از بدرفتاری با زندانیان سیاسی در این زندان تهیه و منتشر کردند.
+ There are no comments
Add yours