مدرسه فمینیستی : طرح امنیت اجتماعی که قرار بود امنیت زنان را فراهم آورد ٬ باعث افزایش فشار بر زنان به بهانه بدحجابی شده است این فشار عرصه سینما ٬ هنر و ورزش زنان را نیز در بر میگرد . بخش زیر اخبار مربوط به این طرح در دوماه است
از تجمع افراد در اطراف مدارس به ویژه مدارس دخترانه جلوگیری می شود
5/ 7/1387
معاون عملیات نیروی انتظامی کشور گفت: تعداد گشتی های پلیس در سراسر کشور از روز گذشته با توجه به شروع به کار مدارس افزایش پیدا کرد.
معاون عملیات نیروی انتظامی کشور با اعلام اینکه خوشبختانه حادثه خاصی تا این لحظه گزارش نشده است، گفت: پلیس در سراسر کشور اقدام به کنترل محسوس و نامحسوس مدارس و به خصوص دبیرستانها می کند.
مومنی با اشاره به اینکه به کارگیری پلیس نامحسوس در مسیر تردد دانش آموزان با هدف برقراری نظم و امنیت انجام می شود، افزود: ماموران پلیس از تجمع افراد در اطراف مدارس به ویژه مدارس دخترانه جلوگیری خواهند کرد.
بیلبوردهای فیلم سه زن از سطح شهر جمع شد
23 /7/1387
منیژه حکمت خبر داد: بیلبوردهای فیلم «سه زن» به دستور ارشاد استان تهران از سطح شهر جمعآوری شده است.
وی افزود: علت اصلی را بدحجابی بازیگران اعلام کردند درصورتیکه حتا یک تار موی این بازیگران هم در این بیلبورد بیرون نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر چنین شیوهای ادامه پیدا کند در اعتراض به رفتارهایی که میشود طی یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام و فیلم را از اکران پایین خواهیم آورد.
خانه مجردی و بد پوششی داخل خودرو ممنوع
ا /8/1387
سایت اطلاعرسانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، روز چهارشنبه (یکم آبان ماه) خبری را از قول رئیس مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ منتشر کرد. سرهنگ مهدی احمدی درباره وضعیت پوشش شهروندان گفت: «پلیس خودروهایی را که دارای سرنشین بدپوشش باشند از یک هفته تا دو ماه توقیف میکند». وی همچنین اظهار داشت: «با توجه به آغاز فصل سرما، پلیس به تمام تولیدیهای پوشاک تذکر دادهاست تا از ارائه لباسهای نامناسب خودداری کنند».
همچنین بنا به اظهارات رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس تهران، طرح شناسایی اراذل و اوباش در جنوب تهران انجام شده و بنا بر اطلاعات به دستآمده، این افراد در خانههای مجردی در منطقه مولوی و دروازه غار تهران زندگی میکنند. سرهنگ احمدی به خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی پلیس تهران گفت: «کارکنان کلانتری ۱۱۶ مولوی، با همکاری مأموران یگان امداد تهران بزرگ، از دو هفته گذشته طرح پاکسازی این منطقه را آغاز کردند که در نتیجه بیش از ۲۵۰ اتاق مجردی در جریان این طرح تخلیه شد.
اخراج 3 و احضار 50 دانشجوی دختر دانشگاه شیراز به کمیته انضباطی به بهانه واهی بدحجابی
5/8/1387
حمداله نامجو (مدیر مسئول نشریه دانشجویی متن)، ناهید افراسیابی (مدیر مسئول نشریه دانشجویی رهگذر)، اسماعیل جلیلوند (مدیر مسئول نشریه دانشجویی عصیان) و سحر یزدانی (مدیر مسئول نشریه دانشجویی قاصدک) با احکام کمیته انضباطی دانشگاه شیراز، از تحصیل محروم شدند. همچنین بیش از ۵۰ دانشجوی دختر این دانشگاه به بهانه واهی “بدحجابی” به کمیته انضباطی احضار شده و ۳ نفر از آنان از دانشگاه اخراج شدند.
این روند گسترده برخورد با دانشجویان دانشگاه شیراز که بلافاصله پس از اعتراضات دانشجویان دانشگاه شیراز به حضور علی لاریجانی در این دانشگاه آغاز شده است، با احضار ۵۰ دانشجوی دختر به عنوان “بدحجابی” شدت یافته است. به گزارش دانشجویان دانشگاه شیراز، مسئولین کمیته انضباطی دانشگاه شیراز از این دانشجویان دختر خواسته اند در ابتدا تعهد دهند که وضع پوشش خود را تغییر میدهند و سپس در انتظار صدور حکم انضباطی برای خود باشند.
بنابر گفته مسئولین کمیته انضباطی دانشگاه شیراز تاکنون ۳ دانشجوی دختر این دانشگاه به بهانه بدحجابی اخراج شده اند.
کشمکش در جشنواره حجاب و عفاف حذف ۵ قطعه عکس
9/8/1387
حذف ۵ قطعه عکس در روز افتتاحییه نمایشگاه عکس جشنواره حجاب و عفاف( نور) و حذف عکس نفر اول بخش خلاقه به موضوع کشمکش میان داوران و مسوولان اجرایی این جشنواره تبدیل شد.
امیر امیری رئیس هیات داوران بخش عکس جشنواره نور و داور بخش خلاقه در” با انتقاد از عملکرد دبیر این جشنواره درباره حذف برخی عکسهای این نمایشگاه گفت: بر اساس قوانین و مقررات دبیر جشنواره حق دخالت در انتخاب عکس ها را ندارد.
وی ادامه داد: وقتی در جشنوارهای داور انتخاب میشود، خط مشیها و باید و نبایدهای جشنواره به داوران گوشزد میشود و بعد ازآن دیگرمسوولان اجرایی حق دخالت در داوری را نخواهند داشت. امیری افزود: داوران نیز با توجه به خط مشیها و ممیزیهای اعلام شده مبادرت به انتخاب عکسها میکنند و دبیرجشنواره و مجموعه اجرایی باید به نگاه داوران احترام بگذارند.
رئیس هیات داوران بخش عکس جشنواره نور در رابطه با علت حذف این عکس ها گفت: از نظر کادر اجرایی و دبیر جشنواره این عکسها از نظر پوشش شایستگی لازم را برای ورود به جشنواره نداشتند در صورتی که این عکسها با توجه به خط قرمزهای تعین شده توسط هیات داوران انتخاب شده بود و این عمل دبیر جشنواره کاملا بیمورد است .
با وجود اجرای طرح امنیت٬ کانون زنان آذرمهر از افزایش قتلهای ناموسی در تهران خبر داد
12/8/1387
هیات اجرایی کانون زنان آذرمهر کردستان با انتشار بیانیه ای نسبت به نسبت به افزایش آمار قتل های ناموسی در تهران هشدار دادند. متن این بیانیه ای به شرح زیر است :
بر اساس آخرین آمار رسمی که از سوی معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شده قتل زنان توسط شوهرانشان بیشترین موارد قتلهای خانوادگی را به خود اختصاص میدهد. به گونه ای که آمار این نوع قتلها در شش ماههی گذشته در تهران بزرگ ۳۵ درصد بوده، البته این تنها آمار منابع رسمی بوده و چه بسا این آمار و ارقام به دلیل وجود پاره ای ملاحظات و یا مشکلات موجود در زمینه ثبت آمارهای دقیق،کمتر از میزان واقعی بوده و آمارهای حقیقی بسیار بیشتر از این ارقام باشد
افزایش قتل های ناموسی در تهران باید زنگ خطری برای ما باشد که تلاش های خویش را مورد ارزیابی مجدد قرار دهیم و نگذاریم که قوانین تبعیض آمیز و ساختارهای عقب مانده جامعه سنتی و فرهنگ زن ستیز و واپس گرای موجود ،بیش از این زنان را مورد ظلم قرار دهد.
با وجود انتقاد احمدی نژاد٬ مرتضوی نصب دوربین در مناطق را تایید کرد
21/8/1387
در حالیکه چند روز پیش احمدی نژاد در نامه ای به احمدی مقدم خواستار جلوگیری از نصب دوربین در برخی مناطق شده بود و ضمن اعلام عدم سابقه هر نوع تصویب نامه در شورای امنیت یا هر مرجع تصمیم گیر دیگری در کشور در این خصوص، گفته بود: ” این اقدام بر خلاف مصالح، در جهت پلیسی کردن فضای آرام و امن کشور و رو در رو قرار دادن پلیس با اکثریت مردم و زدودن امنیت خاطر و اعتماد از جامعه است” و دستور توقف و لغو اینگونه اقدامات را صادر کرد.
در اظهارنظری دیگر، دادستان تهران اظهار داشته است: نصب دوربینهای مدار بسته و مانیتورینگ نقاط جرمخیز و اماکن تجاری و بانکها به منظور پیشگیری از وقوع جرم و کشف جرائم به صورت مستند مورد تأیید دادستانی است.
رئیس ستاد پیشگیری و مبارزه با جرائم خاص تهران در خصوص ایراد رییس جمهور به نصب و استفاده از این دوربینها توسط ناجا گفت: قطعاً ریاست جمهوری به بخشی از این طرح ایراد گرفتهاند زیرا اصل موضوع قابل انکار نبوده و مورد تأیید است.
تشکیل یک نهاد امنیتی جدید در تهران
21/8/1387
مرتضی تمدن، استاندار تهران از تشکیل شورای جدیدی در تهران با نام “شورای تأمین امنیت” خبر داده است.
آقای تمدن به خبرگزاری فارس گفته است: “این شورا از سیزده شورای تأمین امنیت شهر و استان تهران با هماهنگی و انسجام نهادها شکل گرفته تا مشکلات امنیتی را حل کند.”
استاندار تهران مشخص نکرده که وظیفه اصلی شورای تازه تشکیل شده چیست اما گفته است که “نباید منتظر باشیم فقط دستگاههای امنیتی، تامین امنیت را انجام دهند، برقراری امنیت در امور اقتصادی و فرهنگی هم به همان اندازه در جامعه تاثیرگذار و مهم است.
رزمایش در تهران: به تاخیر انداختن بروز بحران
23/8/1387
غرب تهران روز پنجشنبه ۲۳ آبان، صحنه رزمایش ۳۰ هزار نفره نیروهای انتظامی بود. به عقیدهی یک جامعهشناس هدف عمده این مانورها را، اعلام ثبات سیاسی و به تاخیر انداختن ساعت بروز بحرانهای اجتماعی است.
غرب تهران روز پنجشنبه صحنه رزمایش ۳۰ هزار نفره نیروهای انتظامی بود. چهارهزار وسیله نقلیه سبک و سنگین و ۵۰ فروند هلیکوپتر عملیات این رزمایش را که “امنیت و آرامش” نام دارد، همراهی میکنند. فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرده که پلیس قادر است علاوه بر مقابله با اقدامهای تروریستی احتمالی، با ناهنجاریها، انحرافها و سایر پدیدههای اجتماعی نیز مقابله کند.
+ There are no comments
Add yours