بیش از 1500 نفر در اجرای طرح “عفاف و حجاب” دستگیر شدند
معاون اجتماعی نیروی انتظامی در نشست جمعیت ره پویان انقلاب اسلامی، با بیان اینکه از آغاز طرح عفاف و حجاب یکهزار و ۵۲۴ نفر دستگیر شدند، گفت: از ابتدای خرداد ماه که این طرح اجرا شد، هیچ یک از دستگیر شدگان شکایتی از عملکرد و نحوه برخورد پلیس نداشتند.
به گزارش خبر گزاری ایسنا، سردار بهمن کارگر، پیرامون اجرای طرح «عفاف و حجاب» افزود: از آغاز اجرای این طرح یکهزار و ۵۲۴ نفر دستگیر شدند که ۹۸ درصد آنان با ارشاد و حضور خانوادههای آنها در پایگاههای اجرای این طرح ارشاد و حدود ۳۰ نفر از آنها تحویل مراجع قضایی شدند.
وی در توضیح گروههای سنین دستگیرشدگان، گفت: ۶۷ درصد از دستگیرشدگان در سنین ۱۶ تا ۲۰ سال ، ۳۱ درصد در سنین ۲۱ تا ۲۵ سال بودند و ۸/۱۳ درصد آنها بین ۲۶ تا ۳۰ سال سن داشتند.
معاون اجتماعی ناجا تصریح کرد: ۸۴ درصد دستگیر شدگان مجرد، ۱/۱۳ درصد متاهل و ۳/۲ مطلقه بودند و از نظر شغلی ۲۵ درصد آنان دانشجو، ۳/۱۹ درصد محصل، ۵/۱۱ درصد کارمند که عمدتا مشغول به کار در موسسات و بخشی خصوصی هستند، بودند.
به گفته سردار کارگر، ۸۸ درصد از دستگیر شدگان برای بار اول و هفت درصد آنان برای بار دوم دستگیر شده بودند .
سردار کارگر اضافه کرد: در نظر سنجیهایی که از این افراد دستگیر شده به عمل آمد ۶۰ درصد از آنان معتقد بودند ، حجاب مصونیت است و تنها ۸/۲۳ درصد آنان حجاب را محدودیت میدانستند. وی «گشت نسبت» را توطئه دشمنان انقلاب اسلامی معرفی کرد و تاکید کرد: ۱۵ روز قبل از اجرای طرح عفاف و حجاب که در روز اول خرداد اجرا شد، سایت های ضد انقلاب شروع به شایع پراکنی در خصوص گشتهای نسبت کردند و «گشت نسبت» ساخته و پرداخته سایتهای ضد انقلابی است.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی توضیح داد: برای اجرای طرح عفاف و حجاب نیروی انتظامی چهار پایگاه را به این امر اختصاص داده و به آنان سهمیه دستگیری روزانه ۲۰ نفر را داده است.
وی خاطرنشان کرد: هر کسی دستگیر میشود ، نحوه پوشش ، رفتار و برخورد ماموران نیروی انتظامی با وی از طریق عکس و فیلم مستند سازی میشود، و این افراد به چهار پایگاه تعبیه شده منتقل میشوند و با حضور خانوادههای آنان ، ماموران زن آنان را ارشاد میکنند.
سردار کارگر افزود: هیچ مامور مردی حق ارشاد بانوان بدحجاب را ندارد ، چرا که نیروی انتظامی برای این امر ماموران زنی را پرورش داده است.
برخورد با شرکتهای خصوصی مروج بدحجابی و بیحجابی
وی از انجام کارهای اطلاعاتی در خصوص برخورد با شرکتهای خصوصی مروج بدحجابی و بیحجابی خبر داد و بیان کرد: سازمان اماکن نیز بنا به توصیه نیروی انتظامی درصدد برخورد با مغازهها و فروشگاههای دارد که در آن زنان با وضعیت نامناسب در آن فعالیت و یا حضور دارند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه برخورد با بدحجابان مونث تنها در دستور کار پلیس نیست، عنوان کرد: با بدحجابان مذکر نیز برخورد میکنیم.
آیا بازیگر باحجابی نیز پیدا میشود؟
وی در خصوص تداوم گشت مزاحمین نوامیس، خاطرنشان کرد: گشت برخورد با مزاحمان نوامیس ادامه دارد و حتی در خارج از این طرح ماموران نیروی انتظامی موظفند در صورت مشاهده مزاحمی با وی برخورد کنند .
سردار کارگر، در ادامه در پاسخ به سوال یکی از افراد حاضر در جلسه مبنی بر استفاده سازمان ملی جوانان از بازیگران بدحجاب ، توضیح داد: آیا بازیگر با حجابی نیز پیدا میشود ؟
به گزارش ایسنا، سردار کارگر، با انتقاد بر عملکرد قوه قضاییه ، اظهار کرد: خلاء قانونی زیادی وجود دارد و قانون شفاف نیست و مصادیق آن کلی است.
وی در پایان با تاکید بر این که طرح «عفاف و حجاب» با تمام حواشی موجود همچنان ادامه خواهد یافت، گفت: دستگاهها، مردم و منتقدان میتوانند اشکالات و پیشنهادات خود را در اجرای این طرح با ما در میان بگذارند تا همه با هم بتوانیم در اجرای این طرح موفق باشیم.
طرح ترویج عفاف و حجاب در برنامههای کارگروه زنان مرکز رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور قرار گرفت
ایلنا: مشاور دبیرکل مرکز شبانهروزی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، هدف ایجاد کارگروه زنان و خانواده را وجود فضایی برای تسهیل امور زنان و تقویت هویت ایرانی اسلامی دانست.
رئیس مرکز شبانهروزی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور (2888) درباره این کارگروه به خبرنگار ایلنا گفت: کارشناس این کارگروه به نمایندگی از مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تعیین شده است، که کارشناس ارشد روانشناسی و امور اجتماعی است.
علی شعبانی با اشاره به اینکه وقتی کسی به مرکز زنگ میزند همکاران پاسخگو به او کد پیگیری میدهند و خواستهاش را ثبت کرده به کارشناس مربوط ارجاع میدهند، گفت: مسائل مربوطه به زنان به کارگروه زنان و خانواده ارجاع داده میشود.
او در پاسخ به این سئوال که چه مواردی شامل مسائل مربوط به زنان میشود، گفت: مشاوره به زنان در مورد مسائل خانواده و همچنین در زمینههای اجتماعی و حتی مسائل حقوقی و سرمایهگذاری اقتصادی، شامل مسائل زنان میشود.
وی با اشاره به اینکه این مرکز برای مسائل حقوقی و اقتصادی نیز کارگروه جداگانه دارد، گفت: بسیاری از زنان علاقهمند به سرمایهگذاری در داخل کشور هستند و احتیاج به معرفی شدن یا ساپورت در حوزه زنان دارند که پس از صحبت با کارگروه زنان در صورت نیاز به کارگروههای مربوطه ارجاع داده میشوند.
وی همچنین مشکلات مربوط به زنان سرپرست خانوار را از دیگر مسائل زنان خارج از کشور خواند و گفت: این زنها برای بازگشت به ایران، شغل میخواهند و مسکن، که این کارگروه برای مساعدت، با آنها مذاکره میکند.
شعبانی افزود: همینطور پیگیری و جلب مساعدت برای راهاندازی NGOها با گرایشهای خاص زنان، برگزاری همایشها با موضوع زنان از دیگر وظایف این کارگروه است.
وی با بیان اینکه زنان در جامعه ما نیازمند مرجع حمایتی هستند، گفت:همانطور که مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برای زنان در داخل کشور فعالیت میکند، کارشناس این مرکز در مرکز شبانهروزی رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور برای زنان خارج از کشور فعالیت میکند.
وی با اشاره به چگونگی اجرای طرح ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در این کارگروه گفت: به هر حال کار اساسی این مرکز ایجاد پل ارتباطی با ایرانیان خارج از کشور برای تقویت و حفظ هویت ایرانی ـ اسلامی است، پس بدیهی است که این طرح همچنان که در سیاستهای کلی نظام قرار دارد، در برنامههای این کارگروه هم قرار میگیرد.
+ There are no comments
Add yours