یک نماینده مجلس شورای اسلامی سیاست جداسازی زنان و مردان را در بسیاری از اماکن قابل اجرا دانست.
لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس هفتم گفت: «جدا سازی جزو سیاستهای فرهنگی محمود احمدینژاد است که مهمترین رکن در راس مطالبات عمومی محسوب میشود.»
او معتقد است که در کنار مسائل معیشتی اجرای احکام اسلام و توجه به شرع و فرهنگ اصیل اسلامی نیز ضروری است. نماینده تهران در مجلس هفتم میگوید: «جدا سازی در اماکن عمومی از جمله ادارات، پارک، سینما، قطار، آسانسور، دانشگاه و سایر اماکن برای صیانت از زنان قابل اجراست.»
او درباره نحوه این جداسازیها هم توضیح میدهد و میگوید: «شکل اجرایی این جداسازی در سینماها به صورت جداسازی سالن خانمها هم قابل اجراست یا میتوان ساعت حضور دو جنس مونث و مذکر را تفکیک کرد. پارکهایی مختص خانمها هم ایجاد شده مثل پارک مادران که امکان دوچرخه سواری برای دختران را هم فراهم کرده است.
لاله افتخاری در خصوص تفکیک کارمندان خانمها و آقایان هم اظهار نظر میکند و میگوید: «در ادارات هم این سیاست فرهنگی منجر به بازدهی بالاتر کار کارمندان میشود.»
از سوی دیگر حمید بزرگیان، نماینده سبزوار، در همین رابطه گفت: «آیا به نظر شما این مسئله مشکل دارد؟! در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرفته مثل ژاپن این طرح را در مورد وسایل حمل و نقل مسافران اجرا کردهاند.» او در مورد جداسازی زنان و مردان در ادارات نیز میگوید: «اگر آقایان و خانمها در بحث اجرا، آموزش و تفکر جدا باشند، به مراتب بیشتر از زمانی که مختلط هستند پیشرفت میکنند.»
او در این باره سراغ صحبتهای دکتر محمود احمدینژاد هم میرود و میگوید: «آقای احمدینژاد در جمع تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفتند: جداسازی زن و مرد و آسانسور، امروز به عنوان یک جوک مطرح میشود.» کمی مکث میکند و بعد از چند لحظه میگوید: «اینها احکام اسلامی است. من فکر میکنم اگر از این موضوع جوک ساخته میشود، یک تخریب برنامهریزی شده است تا ذهن جوانان را نسبت به احمدینژاد بدبین کنند.»
چلچراغ
+ There are no comments
Add yours