کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا : مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس شبکه زنان دانشمند جهان اسلام بر حضور و استفاده صحیح از توانمندیهای بانوان در سطوح مختلف جامعه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر ، طیبه ماهروزاده در میزگرد “توانمندی بانوان برای توسعه علمی و فرهنگی در کشورهای اسلامی” افزود: پرورش ذهن خلاق و انعطاف پذیری در آموزش زمینه ساز توسعه اقتصادی و فرهنگی است.
وی در بحث مدیریت دانش، ایجاد فرهنگی سازمان یافته به منظور تشویق مردم برای جلب اعتماد و به اشتراک گذاشتن دانش را امری ضروری دانست و گفت: تبادل فرهنگ اخلاقی و علمی لازمه همکاریهای سازمانها و انجمنهای خاص در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی است.
ماهروزاده با اشاره به آمار منتشر شده از سوی یونسکو مبنی بر وجود 64% بی سواد و 70% فقیر در میان زنان دنیا ارتقاء سطح علمی زنان را در رشته های مختلف علوم و نقشهای اجتماعی به منظور پیشرفت کشورها و از بین بردن فقر در جوامع اسلامی بسیار مهم دانست.
وی با طرح این مطلب که برنامه ریزی و تأمین بودجه در خصوص توانمندسازی بانوان در زمینه های علمی و فناوری نیازمند اتحاد کشورها، دانشگاهها، سازمانها و از همه مهمتر ایجاد عدالت اجتماعی است سخنرانی خود را به پایان رساند.
در این میزگرد وزرای علوم و نمایندگان علمی، تأثیر حضور بانوان در پیشرفت دانش و تکنولوژی کشورهای اسلامی را مطرح و بر ایجاد بستری مناسب جهت توانمندسازی زنان دانشمند و مسلمان تأکید کردند.
دکتر حسین نادری منش (قائم مقام وزیر علوم)، دکتر ارسلان قربانی (مدیر مرکز همکاریهای بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر جعفر مهراد (رئیس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام)، دکتر فیروز بختیاری نژاد(مدیر تحقیقات وزارت علوم)، دکتر سوسن مرندی (از دانشگاه الزهرا)، وحید یعقوبی (نماینده آیسسکو) و مرتضی زهدی(کارشناس تحقیقات) نیز در این میزگرد حضور داشتند.
کنفرانس وزرای علوم ، تحقیقات و فناوری کشورهای اسلامی که از روز سه شنبه با موضوع “ارتقا کیفیت فرهیختگی در دانشگاهها، تحقیقات و ابداعات برای شکوفایی امت اسلامی” و با همکاری وزرات آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مالزی و سازمان اسلامی آموزشی، فرهنگی و علمی (آیسسکو) آغاز بکار کرد امروز پنجشنبه به کار خود خاتمه می دهد.
+ There are no comments
Add yours